Discuri Cad Cam

Category: General services Discuri CAD CAM de la AdmDent.ro

discuri cad cam magazin achizitionare discuri cad cam

Dispunem de o gama variata de produse si echipamente, precum discuri cad-cam, de inalta calitate

Oferim discuri CAD-CAM compatibil de înaltă puritate. Discurile noastre sunt complet compatibile cu alte tipuri de maşini de frezare CAD/CAM. Admdent oferă blocuri de zirconiu compatibile cu o varietate de sisteme de frezat CAD/CAM utilizate pentru restaurarea dentară, precum și discuri cad-cam de frezat, discuri de ceară, aliaje de titan și cobalt-crom etc.

Aceste discuri folosesc un zirconiu cu o estetica superioara obtinuta datorita gradatiei translucentei si saturatiei nuantei, dinspre colet spre incizal. Astfel, se obtine rapid si cu rezultate remarcabile o restaurare similara dintilor naturali. Cu funcţii automatizate, producţia de înaltă calitate a punţilor, coroanelor, încrustaţiilor inlay şi onlay, bonturilor şi altor restaurări din discuri cad-cam de 98mm şi bloc, este inegalabilă.

Va recomandam discurile cad-cam de zirconiu pentru tehnologia Cad-Cam. Puteti opta pentru discurile Cercon Ht si Cercon Xt ideale pentru punti si coroane si punti cu mai multe unitati si mai mult, pot fi frezate cu multe masini de frezat. Fabricate din dioxid de zirconiu tetragonal policristalin biocompatibil, discurile de zirconiu sunt presinterizate, fabricate prin presare izostatica pentru a fi folosite in procesul de frezare manuala sau cu ajutorul aplicatiilor CAD/CAM.